17 Temmuz 2012 Salı

Yeni Nissan Note















Nissan yeni Note'u tanıttı. Çok daha çekici, modern bir tasarımla karşımıza çıkan Note'un motorundaki yeniliklerde de dikkat çekiyor.
















Ön kısmına bakıldığında Murano ile birlikte Nissan'ın diğer büyük modellerinde de kullanılmaya başlanan far ve panjur tasarımı dikkat çekerken yan kısımda bulunan dalgalı yapı Opel Meriva'yı andırıyor. Arkadan bakıldığında da Honda Jazz esintileri yaşatan araç orantılı bir yapıya sahip.

İç mekan tasarımı dışından daha sade olan Note'un geniş plastik yüzeyleri ortamı boğar gibi olsa da açık renkli döşemeler ve geniş cam alanları ferahlık sağlıyor. Mavi ve beyaz aydınlatmalara sahip olan gösterge tablosunda büyük bir dijital ekran yer alırken orta konsolda dairesel kumandalı otomatik klima ve navigasyon sistemi dikkat çekiyor.














Gösterge tablosu, kapı kolları ve klima kontrollerinin haricinde Micra ile paylaşılan bir diğer üniteyse motorlar. 3 silindir ve 1.2 litre hacimli motorun atmosferik beslemeli versiyonu 80 beygir güç, 108 Nm tork üretebilirken, turbo beslemeyle donatılan versiyon 98 beygir güç, 142 Nm tork üretebiliyor. Her iki motor versiyonunda da manuel ve sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) seçenekleri sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder